ev park
szolgáltatások

ev park szolgáltatások

A 101 EV Park a megnövekedett ügyfél igényekre válaszul lehetővé tette Tesla Model 3 és Model S Raven bérlési lehetőséget. Akár céges rendezvényre, esküvőre vagy ajándékként, akár Tesla vásárlási döntés meghozatala előtt ajánljuk a Tesla vezetési élményt.

A 101 EV Park egyedülálló az országban abban a tekintetben, hogy azonnal elérhető, készletes autókat is tartunk.

Amennyiben egy autó nincs készleten, úgy átlagosan 8 héten belüli szállítási határidővel rendelhetőek rajtunk keresztül a leginkább keresett elektromos modellek is.

szaktanácsadás és saját szervizháttér

A 101 EV Parkban szakértők segítenek a vásárlásban, akik készséggel megválaszolják a mindennapi használattal kapcsolatos kérdéseit.

A saját szervizhátterünk pedig akkor is megkönnyíti az életét, ha semmilyen káresemény nem történik: nem használt gumijait tárolhatja nálunk év közben, a szélvédő- és kisebb karosszéria javításokat pedig soron kívül intézzük az Ön számára.

FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Autóinkhoz teljes körű ügyintézéssel kínálunk finanszírozási lehetőségeket, hogy Ön a legjobb feltételekkel válthasson elektromos autóra.

Nyílt és zárt végű pénzügyi lízing elérhető magánszemélyek és vállalkozások részére is.

ÁTADÁS és személyes ÜGYINTÉZÉs

Ügyintézőink készséggel állnak a rendelkezésére autószalonunkban, ahol segítünk kiválasztani az önnek leginkább megfelelő elektromos autót.

Gondoskodunk róla, hogy az autóvásárlás során a rendeléstől az átvételig a legjobb ügyfélélményben részesüljön, később pedig assistance szolgáltatásunk biztosítja a gondtalan autóhasználatot.