ev park
szolgáltatások

ev park szolgáltatások

A 101 EV Park a megnövekedett ügyfél igényekre válaszul lehetővé tette Tesla Model 3, VW ID.3, VW ID.4, FIAT 500E és MINI COOPER SE bérlési lehetőséget. Akár céges rendezvényre, esküvőre vagy ajándékként, akár Tesla vásárlási döntés meghozatala előtt ajánljuk a Tesla vezetési élményt.

A 101 EV Park egyedülálló abban a tekintetben, hogy a legnépszerűbb Tesla Model 3 modelljeink a bérlést követően félévésen akár megvásárolhatók. Amennyiben pedig a kívánt autó jelenleg nincs bérleti kínálatunkban, úgy átlagosan 8 héten belül vállaljuk a beszerzést és bérbe adását.

szaktanácsadás és saját szervizháttér

A 101 EV Parkban szakértők segítenek a vásárlásban, akik készséggel megválaszolják a mindennapi használattal kapcsolatos kérdéseit.

A saját szervizhátterünk pedig akkor is megkönnyíti az életét, ha semmilyen káresemény nem történik: nem használt gumijait tárolhatja nálunk év közben, a szélvédő- és kisebb karosszéria javításokat pedig soron kívül intézzük az Ön számára.

FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Autóinkhoz teljes körű ügyintézéssel kínálunk finanszírozási lehetőségeket, hogy Ön a legjobb feltételekkel válthasson elektromos autóra.

Nyílt és zárt végű pénzügyi lízing elérhető magánszemélyek és vállalkozások részére is.

ÁTADÁS és személyes ÜGYINTÉZÉs

Ügyintézőink készséggel állnak a rendelkezésére autószalonunkban, ahol segítünk kiválasztani az önnek leginkább megfelelő elektromos autót.

Gondoskodunk róla, hogy a bérlés és autóvásárlás során a rendeléstől az átvételig a legjobb ügyfélélményben részesüljön, később pedig assistance szolgáltatásunk biztosítja a gondtalan autóhasználatot.