ev park
szolgáltatások

FLOTTAKEZELÉS

Lízingkonstrukcióban használt céges autó számos előnnyel jár vállalatok számára, váratlan költségek és adminisztrációs terhek nélkül.

Nyílt vagy zárt vagy tartós?

Nyíltvégű pénzügyi lízing:

Egyéni vállalkozók, illetve cégek számára nyújtott pénzügyi szolgáltatás. Olyan finanszírozási konstrukció, amely lehetőséget biztosít, hogy alacsony költségen üzemeltesse céges gépjárműveit. A futamidő végén eldönthetjük, hogy a maradványérték kifizetésével szeretnénk e megvásárolni a gépjárművet. A tulajdonjog a szerződés ideje alatt a lízingbe adónál van.

Zártvégű pénzügyi lízing:

A konstrukció mindig adásvételhez kapcsolódik. Előre meghatározott összegű önerő befizetése után havi törlesztőrészlet fizetése mellett használhatjuk a gépjárművet. A futamidő lejártával a sajátunk lesz. A havidíj áfájának visszaigénylésére nincs lehetőség.

Tartós bérlet – operatív lízing:
A kedvező adózási feltételek miatt manapság egyre népszerűbb szolgáltatás. A lízingcég a tulajdonos, a gépjármű bérlője a futamidő végén piaci áron megvásárolhatja vagy visszaadhatja. Ebben a konstrukcióban a fix havidíjért a gépjármű mellé egy komplett szolgáltatáscsomagot kapunk (karbantartás, gumicsere, biztosítás). Hosszú távon, váratlan költségek nélkül tudunk vele előre tervezni. Nem kötelező az önerő. Amennyiben az önerős konstrukciót választjuk, abban az esetben kedvezőbb havi díjjal juthatunk az új gépjárművünkhöz, ráadásul az önerő áfájának 50%-át is visszaigényelhetjük. A bérbeadó abban érdekelt, hogy a használat végén minél magasabb legyen a maradványérték (az autó piaci értéke a futamidő végén). A bérbevevő a nettó beszerzési ár és a várható maradványérték különbözetét finanszírozza a havidíjakban.

Gondtalan autózás

Kényelem

Biztonság

Költséghatékony mobilitás

Személyre szabott, teljes körű ügyintézés