elektromos autót - SZAKÉRTŐKTŐL

ELEKTROMOS AUTÓ BÉRLÉS
DEMO AUTÓK ÉRTÉKESíTÉSE

Autóbérlés és 30 perces ingyenes tesztvezetés!
Hasonlítsa össze a legnépszerűbb elektromos modelleket nálunk! #talalkozzunk

Tesla model S

Ingyenes TESLA Supercharger használattal

0 km
Megtehető napi km futással

ELEKTROMOS AUTÓ bérlés ELÉRHETŐ áron

Akár céges rendezvényre, esküvőre vagy ajándékként, akár Tesla vásárlási döntés meghozatala előtt ajánljuk a Tesla vezetési élményt, melyhez ingyenes SUPERCHARGER töltőhasználatot adunk. Kínálatunk a Fiat 500e, Mini Cooper SE valamint a VW ID.3 típusokon kívül további modellekkel is bővült! Kattintson a részletekért!

tesztautók ÉRTÉKESÍTÉSE

A legnépszerűbb modelljeink a bérlést követően félévésen megvásárolhatók. Amennyiben pedig a kívánt autó jelenleg nincs bérleti kínálatunkban, úgy átlagosan 8 héten belül vállaljuk a beszerzést és bérbe adását.

ELEKTROMOS AUTÓ, TANÁCSADÁSSAL

Minden esetben az Ön igényeinek leginkább megfelelő autót választjuk ki közösen, és teljes körű szakmai tanácsadással készítjük fel az elindulásra az e-autózásban. 

teljes körű ügyintézés

Akár teljes körű flottaszolgáltatás, nyílt- és zárt végű pénzügyi lízing konstrukciókban is. Magánszemélyeknek és cégeknek is egyéni igények alapján állítunk össze részletes finanszírozási ajánlatot. 

ELÉGEDETT kliensek

Maximálisan elégedett vagyok a teljes csapattal és ügyintézéssel. Külön köszönetet érdemel Krisztián és Robi is, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre.

Nem csak az autó kiváló hanem a teljes csapat is, aki lehetővé tette, hogy megkapjam a Tesla Model 3-at. 🙂
Ungár Dániel
Ezúton is szeretném megköszönni, hogy segítségetekkel ilyen gyorsan és zökkenőmentesen tudtam megvásárolni új Tesla Model 3 LR autómat.

A csapattal először 2020. február végén találkoztam, és az autót már 2020 március 19-én át is vehettem! Rendkívül korrekt volt az ügyintézés.
Benkő János
Közel fél évig próbáltam magamtól beszerezni egy Model S-t, sikertelenül.

Onnantól kezdve, hogy megkerestem a 101 EV Park-ot, rövid időn belül több jó ajánlatot is kaptam, és végül lecsaptam a legjobbra. Azóta is kiválóan a gondomat viseli a csapat, legyen szó szoftverről vagy kiegészítőkről az autóhoz.
Görög Ádám
Március elején érkezett meg a Tesla Model S Long Range Ravenem. Rendkívül szakszerű, mindenre kiterjedő ügyintézését tapasztaltam.

Külön piros pont, hogy az átadásnál egy órás oktatást kaptam a csapattól, segítettek az autó első beállításait megcsinálni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket!
Dalmy Péter

101 evpark showroom megközelítés

Bemutatóterem, szerviz és teljes körű ügyintézés.